Wie zijn wij?

“ Gezondheidsslim en bewegingsrijk’’ Dat is ons uitgangspunt. 

Bij Fysiopunt werken wij vanuit het concept “positieve gezondheid” waarbij het verkrijgen van grip op het eigen gezondheidsprobleem en eigen regie centraal staan. Wij hechten veel belang aan toegankelijkheid, persoonlijke aandacht, vertrouwen, maatwerk en samenwerken in een prettige sfeer en setting. Daarbij is kwaliteit ook één van onze speerpunten. Dit streven we na door samenwerkingsverbanden met korte lijnen aan te gaan en te onderhouden met andere specialisten/disciplines en collega’s. Voor ons is kwaliteit ook efficiënte en correcte digitale dossiervoering en het mee blijven ontwikkelen en groeien in ons immer dynamische en veranderende vak. Binnen Fysiopunt streven wij ernaar jou zo snel mogelijk te kunnen helpen na aanmelding.

Bij onze eerste ontmoeting zal een intake plaatsvinden waarbij je klacht wordt uitgevraagd gevolgd door een lichamelijk onderzoek. Aan de hand van de bevindingen van de therapeut zullen we samen een behandelplan opstellen en ernaar streven een start te kunnen maken met de behandeling. Indien nodig is het mogelijk dat de therapeut je intern doorverwijst mocht je daar beter op je plek zijn. 

Wij hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en de therapeuten zijn allemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. 

Indien noodzakelijk is behandeling aan huis mogelijk, mits de afstand tussen onze locatie en uw huis niet te groot is. Ook zonder verwijzing van uw huisarts kunt u direct bij ons terecht voor een deskundige beoordeling en behandeling van uw klacht.