Lydia Breedveld

Fysiotherapeut, Msc. i.o.

Mijn naam is Lydia Breedveld.

Ik ben reeds 15 jaar werkzaam als fysiotherapeute, daarbij opgeleid tot McKenzie therapeute en sinds juli 2021 ben ik aan de slag gegaan bij Fysiopunt. Daarnaast ben ik moeder van 2 kinderen, hou ik van koken, muziek, gezelligheid en paardrijden.

Het is mijn passie om met mensen samen hun gezondheidsprobleem in kaart te brengen en naar een passende oplossing te zoeken.

Ik werk graag vanuit de meest recente inzichten en kennis en geloof absoluut in maatwerk, een passend plan voor ieder persoon dus. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen ben ik per september 2021 gestart met de master manuele therapie. Daarvoor heb ik op verschillende werkplekken en in uiteenlopende plaatsen ervaring opgedaan. In de Haagse Schilderswijk bijvoorbeeld, maar ook in een kleine dorpspraktijk. Tevens heb ik 7,5 jaar samengewerkt met een MSK/orthomanueel arts. En hoewel deze ervaringen ontzettend leuk en waardevol zijn geweest, heeft het altijd gekriebeld om zelf aan het roer te staan van een praktijk. Dit gaat er nu dan eindelijk van komen! Ik hoop u en anderen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en op weg te helpen indien u klachten van het bewegingsapparaat ervaart. Wij kijken er ontzettend naar uit om de gewaardeerde praktijk Fysiopunt voort te zetten.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag.